Την ομαδική δουλειά που πραγματοποίησαν οι παίκτες του, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, εξήρε ο Κώστας Φλεβαράκης, ικανοποιημένος από την απόδοσή τους, στην νίκη επί του Πανελευσινιακού. Ο προπονητής των Τρικάλων, θεωρεί δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του, επισημαίνοντας παράλληλα τα πνευματικά στοιχεία που χρειάζονται σε τόσο κρίσιμους αγώνες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας για τη νίκη σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι πρώτα δυνατός στο μυαλό και να είσαι σοβαρός είτε όταν παίρνεις τη διαφορά είτε όταν τη χάνεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι επικρατήσαμε δίκαια με ομαδική προσπάθεια στην άμυνα και στην επίθεση αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα και το τρίτο δεκάλεπτο. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ομάδα της Ελευσίνας και πήραμε δίκαια τη νίκη. Υπάρχει αγώνας μεγάλος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με πολύ σημαντικά παιχνίδια και δεν πρέπει να χαλαρώσει κανένας».

Από πλευράς παικτών, ο Αλέξανδρος Σπανός είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς και είχαμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Ήταν ένας τελικός και για εμάς και για την Ελευσίνα. Σήμερα μας βοήθησαν τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, μπήκαν στο κλίμα και παίξαμε σαν ομάδα. Πολύ σημαντικό ήταν τα λίγα λάθη που κάναμε όπως και το ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Από εδώ και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα».