Τα Τρίκαλα φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (17/01) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και θέλουν να πανηγυρίσουν την 3η εντός έδρας νίκη τους, με τον Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει ότι σε περίπτωση νίκης η ομάδα του θα πάρει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του coach των Τρικάλων:

«Παίζουμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη μιλούν από μόνα τους. Εμείς όμως έχουμε πει ότι ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος και ανεξάρτητα με τι προβλήματα έχουμε εμείς μέσα στην εβδομάδα πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε μία νίκη που σίγουρα θα μας δώσει τρομερή ώθηση για την συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, τόσο κοντά στο καλάθι όσο και μακριά, με δυνατό τρίποντο. Άρα χρειάζεται πολύ καλή δουλειά, κυρίως στην άμυνα και στα ριμπάουντ αλλά και ομαδικότητα»

Από την μεριά του ο Τζάστιν Ινγκραμ επεσήμανε με τη σειρά του: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Προερχόμαστε τόσο εμείς, όσο και ο ΠΑΟΚ από δύο μεγάλες νίκες. Πάντα ψυχολογικά είσαι καλά μετά από νίκη και μας βοήθησε πολύ η επιτυχία στο Ρέθυμνο. Προπονηθήκαμε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα και αν εφαρμόσουμε τα όσα μας έδειξε ο κόουτς έχουμε τύχη στο παιχνίδι. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στα ριμπάουντ και να μειώσουμε τα λάθη μας. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι το ίδιο δυναμικοί με τα προηγούμενα παιχνίδια και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην νίκη», επισήμανε ο Ίνγκραμ.