Τα Τρίκαλα Bc Aries υποδέχονται τον Παναθηναϊκό σήμερα (2/11, 17:00) για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από νίκες και ο κόουτς της θεσσαλικής ομάδας, τόνισε στις δηλώσεις του πως το ματς αυτό θα είναι μια σημαντική εμπειρία για τους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων:

«Μετά από τρία παιχνίδια στα οποία θεωρώ ότι δείξαμε σταδιακή άνοδο, παίξαμε  καλό μπάσκετ, κάναμε  δύο νίκες, παίζουμε τώρα  δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τους δύο μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση την Κυριακή , να αποκομίσουμε εμπειρίες  και να δυσκολέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε και σε αυτό το παιχνίδι τον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να δει από κοντά μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αλλά και τα δικά μας παιδιά που κάνουν την δική τους προσπάθεια».

Ο Μάριος Ματαλών, ο νεαρός γκαρντ των Τρικάλων Bc Aries τόνισε ότι: «Σιγά σιγά αρχίζουμε και δένουμε σαν ομάδα και αυτό φάνηκε κυρίως στην εκτός έδρας επιτυχία μας με τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε και φέτος τον  στόχο μας. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία γιορτή για όλους και για μας μία πρόκληση να κοντραριστούμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι το οποίο και θα χαρούμε όλοι μας».