Τα Τρίκαλα δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνης με τον Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τα λάθη της. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην τεχνική ποινή που δέχτηκε στο 35ο λεπτό του αγώνα και στην πολύ καλή και αθλητική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο.

Ο Φλεβαράκης υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν ήρθαμε χωρίς άγχος, παίξαμε έξυπνα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού παίζοντας καλή άμυνα. Η τεχνική ποινή του 35’ άλλαξε την ροή του αγώνα αλλά ξαναμπήκαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στον Γιάννη και στον Πανιώνιο, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και αυτό είναι κέρδος για το μπάσκετ»,

Ο Χρήστος Δεληγιάννης από την πλευρά των παικτών δήλωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύπειρη ομάδα. Είχαμε προετοιμαστεί, μείναμε ανταγωνιστικοί αλλά στο τέλος και σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήμασταν ξεκάθαροι στις επιλογές μας. Παίρνουμε κουράγιο από τέτοιες εμφανίσεις και προσπαθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε».