Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν αύριο (09/11, 18:00) τον Ίκαρο Χαλκίδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Κώστα Φλεβαράκη να θέλει από τους παίκτες του να βγάλουν πάθος και ενέργεια στο παρκέ. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να έχουν καλύτερη εικόνα στα ριμπάουντ και στην επίθεση, αν θέλουν να φτάσουν στη νίκη.

Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο για να φτάσουμε στην επιτυχία χρειαζόμαστε δύο συστατικά: Πάθος και ενέργεια. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ αλλά και στην επίθεση πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο αν θέλουμε να φτάσουμε στην νίκη. Είναι βέβαιο πως οι φίλαθλοι θα είναι και πάλι στο πλευρό μας και τους χρειαζόμαστε προκειμένου να πάρουμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι καλή στην περιφέρεια και έχει και αθλητικούς ξένους».

Από την πλευρά του ο Κρις Έβανς, ανέφερε: «Δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι έχουμε χάσει τα πρώτα παιχνίδια. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον Παναθηναϊκό όλα τα υπόλοιπα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα, έχουμε βελτιώσει τα λάθη μας και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη με την βοήθεια και του κόσμου μας ο οποίος και μας συμπαραστέκεται συνεχώς».