Στους παράγοντες που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, στον αγώνα με το Ρέθυμνο, αναφέρθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης, σε συνδυασμό με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε η νίκη για την ομάδα του. Ο προπονητής των Τρικάλων τόνισε πως από το ματς το σπουδαιότερο γεγονός είναι το θετικό αποτέλεσμα αυτό καθεαυτό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για τους φίλους της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πολύ καλό παιχνίδι που έδωσαν στον κόσμο. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη και από τις δύο ομάδες. Κρατάμε την πολύ μεγάλη νίκη. Δεν ήταν εύκολο μετά τις απουσίες των Δεληγιάννη από την αρχή της χρονιάς αλλά και του Ματαλών σε μία πολύ νευραλγική θέση όσο και αν βοήθησε ο Χουχούμης. Είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ελέγξαμε στο 2ο ημίχρονο τα ριμπάουντ και βελτιώσαμε την άμυνα μας, τα οποία ήταν πολύ σημαντικά για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο για το χειροκρότημα στο τέλος, δείχνοντας την ποιότητα του. Συγχαρητήρια στον Θανάση για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια και καλή χρονιά».

Ο Άλεξ Χάρις, από την πλευρά των παικτών, επεσήμανε τα εξής: «Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δυσκολευτήκαμε στο τέλος. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μου με τα Τρίκαλα και ήρθα να παίξω επιθετικά και να κάνω ότι μπορώ».