Ο Κώστας Φλεβαράκης σημείωσε την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Τρίκαλα και Παναθηναϊκό προαναγγέλοντας μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για τα επερχόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα από τα ματς τα οποία στο πρόγραμμα της κάθε ομάδας, με αυτούς τους στόχους, είναι εκτός… αυτών που πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Το χειρότερο για εμάς είναι ότι έχουν φύγει παίκτες και πρέπει να καλύψουμε τα κενά και να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Θα χρειαστούμε δύο παίκτες ακόμα και πρέπει να βρούμε χημεία άμεσα, γιατί μετά τον Ολυμπιακό θα υπάρχουν παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή.

Σε ό,τι αφορά το ματς, ήρθαμε να παίξουμε ανοικτά και να πάρουν τα νεαρά παιδιά μας εμπειρίες. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό για να μπορέσει να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Οι μικροί του Παναθηναϊκού απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, συμπλήρωσε:

 «Παίζαμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είχαμε απουσίες που μας στοίχισαν. Περιμένουμε να καλύψουμε τα κενά μας. Ήταν μια ήττα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια για τους στόχους μας. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».