Ο Κολοσσός Ρόδου, είχε ένα ασύλληπτο ποσοστό των 16/25 τριπόντων, χάρη στα οποία κυρίως κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη. Ο Έλληνας προπονητής, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα της Δωδεκανήσου, καθώς και στο επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον Χολ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω περισσότερο για τον κόσμο ήταν καλό, φυσικά και για την ομάδα που κέρδισε. Μπήκαν πολλά τρίποντα και όταν παίζεις με μία ομάδα που εκτός έδρας έχει 16/25 τρίποντα -είναι ένα ποσοστό που νομίζω ότι μπορεί να είναι και κάποιο ρεκόρ- , 16/25 ακόμη και αύριο να πάνε να σουτάρουν κάποια παιδιά στην προπόνηση λίγο δύσκολο να πιάσουν τέτοιο ποσοστό σαν ομάδα. Παρόλα αυτά αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη τους, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, νομίζω ότι αυτό έκανε την ομάδα μας πιο νευρική, το σκορ πήγε πολύ ψηλά και κρίθηκε καθαρά εκεί. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα πλέι οφ που χτίστηκε εδώ και χρόνια, πάει πάρα πολύ καλά τώρα τελευταία και νομίζω ότι είχα πει και στον πρώτο γύρο, είναι μια ομάδα που έχει μια πολύ καλή χημεία και δικαιολογημένα και άξια βρίσκεται στην θέση που είναι. Υπάρχει μια διακοπή και τέσσερα ακόμα ματς στα οποία θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Συγχαρητήρια και πάλι στον Κολοσσό», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κώστας Φλεβαράκης.

Για το επεισόδιο που λέγεται ότι είχε με τον Χολ απάντησε: «Δεν είναι της παρούσης, είναι ένα θέμα το οποίο θα το δούμε τις επόμενες μέρες».

Από πλευράς παικτών, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς τόνισε τα εξής: «Μπήκαμε πολύ μαλθακά στο παιχνίδι και παίξαμε μαλθακά στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τα αντίπαλα σουτ από την περιφέρεια του τρίποντου αλλά δεν τα καταφέραμε καθώς είχαν ένα ποσοστό κοντά στο 60%. Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα, μία έξυπνη ομάδα που αξίζει να παίζει στα πλέι οφ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους οπαδούς μας που ήταν κοντά μας και σήμερα αλλά και όλη τη χρονιά και να τους ζητήσω να συνεχίσουν έτσι και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ρέθυμνο και Άρη στην έδρα μας».