Σε δηλώσεις του μετά την ήττα των Τρικάλων στην Τρίπολη, ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κοιτάξει μπροστά και συγκεκριμένα την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστικής, ενώ στάθηκε και στα τρίποντα του Αρκαδικού στο τέλος.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και εμείς και ο αντίπαλος έπαιζε έναν τελικό. Ξεκινήσαμε καλά αλλά τα τρία φάουλ στον Καλλέ μας στοίχησαν. Δόθηκαν και κάποιες τεχνικές ποινές που για το ντέρμπι που παίζαμε σήμερα θεωρώ πως ήταν κάπως αυστηρές. Είμαστε μια ομάδα που παλεύουμε τα παιχνίδια. Χάσαμε τη διαφορά με δύο τρίποντα από τους Καλλινικίδη και Στεφανίδη, ήταν καθοριστικά και σημαντικά. Πλέον κοιτάμε μπροστά, έχουμε τον ΠΑΟΚ, πάμε να το διεκδικήσουμε και να δούμε τι θα καταφέρουμε», ανέφερε ο προπονητής των Τρικάλων.

Ο Γιώργος Τσιάρας, ανλεφερε: Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ματς και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ξεφύγαμε κάποιες φορές και το πληρώσαμε. Θα δούμε τον καλύτερό μας εαυτό από εδώ και πέρα για να τελειώσουμε με την παραμονή».