Ο Αμερικανός γκαρντ των Τρικάλων, Άλεξ Χάρις, εγκαινίασε με τη σειρά του το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ προσθέτοντας πως είναι αρκετά ευτυχισμένος με τον κόσμο και το κλίμα της ομάδας μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά:

“Το όνομά μου είναι Alex Harris και είμαι ένα από τα νεότερα μέλη των Τρικάλων BC. Έχει περάσει καιρός από τότε που είχα προσληφθεί για να γράψω και όχι να παίξω μπάσκετ, οπότε έχετε υπομονή μαζί μου. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας αλλά και για το τι συμβαίνει με την ομάδα αυτή την εβδομάδα.

Για μένα προσωπικά, το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ξεχωριστό επειδή ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας από τότε που εντάχθηκα στην ομάδα. Ήταν υπέροχο να βλέπω τους φιλάθλους μας να έρχονται μαζικά στο γήπεδο και να στηρίζουν την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είμαι πολύ απογοητευμένος από την έκβαση του παιχνιδιού. Νομίζω ότι η ομάδα μας έπαιξε δυνατά. Όλοι μας ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα δώσαμε όλα ενώ αυτό που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και οι παίκτες που ήταν άρρωστοι όλη την εβδομάδα και οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να προπονηθούν, έπαιξαν με την καρδιά τους στο παιχνίδι. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και εμείς ακόμα μαθαίνουμε πώς να παίζουμε μαζί. Στο τέλος έκαναν αρκετά ώστε να αξίζουν τη νίκη.

Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα υπήρξαν εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Τα παιδιά παίζουν σκληρά ένας εναντίον ενός, ακόμη και σε σημείο να φωνάζει ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό, γιατί αν μπορούμε να παίξουμε σκληρά και να ανταγωνιστικά μεταξύ μας μπορούμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερα εναντίον του ΚΑΟΔ στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Νιώθω ότι έχω ένα επιπλέον κίνητρο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου είχα την ευκαιρία να στείλω το παιχνίδι στην παράταση ή ακόμη και να το κερδίσουμε. Έχασα την μπάλα σε ένα κρίσιμο σημείο και είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου γι ‘αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει αυτή την απογοήτευση ως κίνητρο τόσο στις προπονήσεις όσο και στο γυμναστήριο , καθημερινά αυτή την εβδομάδα, και εναντίον του ΚΑΟΔ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στην νίκη.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι νιώθω ευτυχής που είμαι μέλος των Τρικάλων BC. Πιστεύω 100% στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, την διοίκηση και τους οπαδούς μας. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε την χρονιά πολύ δυνατά και κάθε μέλος αυτής της ομάδας θα κάνει ότι μπορεί για να συμβεί αυτό.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη στην ομάδα μας!”