Ο Άλεξ Χάρις των Τρικάλων, μέσω του προσωπικού του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο.

«Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα παιχνίδι στην Αμαλιάδα απέναντι στον Κόροιβο. Διανύσαμε μια μεγάλη διαδρομή για να φτάσουμε στην πόλη αυτή για το παιχνίδι. Ήταν όμορφο να βλέπεις τόσα πολλά μέρη της ελληνικής υπαίθρου. Υπήρχαν τεράστια βουνά, νησιά αλλά και μια μεγάλη και εντυπωσιακή γέφυρα. Αλλά μόνο η διαδρομή ήταν το πιο όμορφο πράγμα σχετικά με το ταξίδι για εμάς. Χάσαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο πολλοί από τους παίκτες – κλειδιά μας είχαν προβλήματα. Ως ομάδα, είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Ανυπομονώ να παίξουμε το παιχνίδι μας το Σάββατο στο σπίτι μας με τον Πανιώνιο. Θα είναι εξαιρετικό να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας για μία ακόμη φορά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και κούραση, αλλά τα παιδιά γίνονται όλο και πιο υγιείς και κάνουμε μια προσπάθεια να προπονούνται σκληρά καθώς διαθέτουν την απαραίτητη θεραπεία και φροντίδα για να τελειώσουν την χρονιά με υγεία! Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι εξαιρετικά σημαντικό και ξέρω ότι θα δώσουμε ό, τι έχουμε ως ομάδα για να τελειώσει η σεζόν δυνατά !!!

Θα σας δω όλους στο παιχνίδι!

Alex Harris»