Ο Κόροιβος φιλοξενείται το Σάββατο (17:00, 27/12) στην έδρα του Απόλλωνα και ο Χάρης Μαρκόπουλος δήλωσε ότι θέλει η ομάδα του να παραμείνει ανταγωνιστική από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Αμαλιάδας:

«Καταρχάς εύχομαι χρόνια πολλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού ο Απόλλωνας είναι αήττητος στην έδρα του και σχεδόν όλα τα παιχνίδια, τα κερδίζει με σχετική άνεση. Προέρχεται από μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο κύπελλο που θα προσδώσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία στους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με την ίδια συγκέντρωση να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ο Ντουέιν Ντέιβις από την πλευρά του ανέφερε: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς έχουμε μια σειρά από άτυχα αποτελέσματα και αν νικήσουμε θα καταφέρουμε να μπούμε ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών. Το κλειδί για να τα καταφέρουμε θα είναι να παίζουμε πιο σκληρά και αποφασιστικά. Να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό για κάθε χαμένη μπάλα και θα πρέπει να αγωνιστούμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, δίνοντας ο καθένας ό,τι και δεν έχει».