Η σεζόν για τον Κόροιβο ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο, καθώς η ομάδα γνώρισε ήττα σοκ εντός έδρας από τα Τρίκαλα και έτσι θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Α2.

 Μόλις λίγες μέρας μετά, η ομάδα αποφάσισε να ακυρώσει τα εισιτήρια που είχε βγάλει για τους Τζάχι Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Αμερικανούς της ομάδας (Ντεκόζι – Κεμπ), που ταξίδεψαν χθες χωρίς πρόβλημα για την Αμερική. Μάλιστα, φέρεται να έλαβαν κι ένα μήνυμα που έλεγε «η ζωή θα σας γυρίσει αυτό που κάνατε στον Κόροιβο».

 Ο Πόσλεϊ πήρε θέση για το συμβάν, αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες για σκόπιμη ήττα στο τελευταίο παιχνίδι ενώ κατηγόρησε την ομάδα της Αμαλιάδας ότι του χρωστάει μισθούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο twitter του ο Αμερικανός άσος:

«Οι δηλώσεις του GM και του προέδρου του Κοροίβου που λανθασμένα κατηγόρησαν τον Τζαχί Κάρσον και εμένα για “σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα” είναι απολύτως τρελές! Δεν έχω δείξει τίποτα διαφορετικό πέρα από σεβασμό, δούλεψα για αυτή την ομάδα με τον κ**ο μου και την πόλη 9 μήνες χωρίς να λάβω ούτε έναν μισθό στην ώρα μου. Έκανα τα πάντα για την ομάδα, απλά και μόνο για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι που χάθηκε στο φινάλε της σεζόν. Δεν έρχομαι από χώρα στην οποία “στήνουμε παιχνίδια”. Το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ζωής για να κάνουμε καλύτερους τους εαυτούς μας και να έχουμε καλύτερη ζωή εμείς και οικογένειές μας. 

Είναι τρελό για αυτούς να προσπαθούν να καταστρέψουν το όνομά μας και αυτό μόλις στον πρώτο μου χρόνο στην Ευρώπη και τον δεύτερο επαγγελματικά. Και ειλικρινά κανέναν από αυτούς δεν ήταν τόσο άντρας να μου προσάψει το οτιδήποτε πρόσωπο με πρόσωπο. Το να αφήνεις παίκτες απομονωμένους σε ένα ξένο αεροδρόμιο, εντάξει.

Πληγώθηκα από την ήττα αλλά μετά από αυτή την δειλή αντίδραση, είμαι τώρα χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα και οι παίκτες δεν θα έχουν ποτέ την εμπειρία που είχαμε εμείς. Είστε τυχεροί που δεν μου τα είπατε πρόσωπο με πρόσωπο. Ο Θεός πράττει με παράξενο τρόπο, θα τον αφήσω να το χειριστεί».