Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κοροίβου, Τόντρικ Γκότσερ, λίγες μέρες πριν έρθει στη χώρα μας για να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ηλειακού συλλόγου, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην ομάδα της Αμαλιάδας.  

Αναλυτικά όσα είπε στο koroivosbc.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω την καριέρα μου στον Κόροιβο. Νομίζω ότι μου ταιριάζει τέλεια και όπως γνωρίζω η ομάδα είναι σπουδαία.

Η πόλη της Αμαλιάδας είναι όμορφη και μου αρέσει πολύ το γήπεδο που θα παίζουμε. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Αμαλιάδα και να αρχίσω προπονήσεις.

Επίσης ανυπομονώ να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος και να γνωρίσω τους φιλάθλους του Κόροιβου να υποστηρίζουν την ομάδα μας. Περιμένω ένα γήπεδο γεμάτο φωνές σε κάθε αγώνα με τους φιλάθλους να στηρίζουν την ομάδα.

Και λίγα λόγια για μένα. Μόλις τελείωσα (13/8) το 2ομεταπτυχιακό στο Texas Tech University Sports Media (σ.σ. πέρσι πήρε και το μεταπτυχιακό στο Sports management). Παίζω μπάσκετ σε όλη μου την ζωή και επιτέλους το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα να γίνω επαγγελματίας παίκτης.

Η οικογένεια μου με στηρίζει πάρα πολύ καθώς και η μητέρα μου και ο πατέρας μου έχουν αθλητικό παρελθόν.

Τα ενδιαφέροντα μου είναι το ψάρεμα και το γκολφ που αγαπώ πολύ και τα κάνω μόλις έχω ευκαιρία.

See you soon guys»,