Οι αλλαγές στο ρόστερ του Κοροίβου φαίνεται πως δεν σταματούν, καθώς ο Χάρης Μαρκόπουλος ψάχνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του, που θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα και σινάμα ασφάλεια για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα πλαίσια αυτών των κατευθύνσεων ανακοινλωθηκε η λύση της συνεργασίας της ομάδας της Αμαλιάδας με τον Φεντόρ Ντμιτρίεφ και ταυτόχρονα η απόκτηση του αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο. Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ μετρώντας 17.5 πόντους και 10 ριμπάουντ μέσο όρο, γεγονός που σημαίνει πως πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγαρφή. To basketblog.gr σας είχε ενημερώσει άμεσα απο τις 5/11 (Ο Ρούμπιο της Αμαλιάδας), ενώ σήμερα (6/11) σας ενημέρωσε για την άφιξη του στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκιγιέρμο Ρούμπιο.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ (32 ετών, 2,02μ) έχει χαράξει μια μακρά, επιτυχημένη διαδρομή στην ACB Λιγκ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε πλέον στο έμψυχο δυναμικό μας. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα αντικαταστήσει τον Ρώσο αθλητή, Φέντορ Ντμιτρίεφ, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Ρούμπιο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας Χάρη Μαρκόπουλου.

Who is who

Όνομα: Γκιγιέρμο Ρούμπιο

Ημ. Γέννησης: 14/10/1982

Θέση: power forward

Ύψος: 2.02

Προηγούμενες ομάδες: Μανρέσα, Ουνικάχα Μάλαγα, Καχασόλ, Λαγκούν Άρο, Εστουντιάντες, Βαγιαδολίδ”.