Ο Ντίνος Καλαμπάκος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με αποτέλεσμα να έχει γίνει περιζήτητος, και από την στιγμή που ο ίδιος που με προσωπική του επιστολή αποχώρησε από το Παγκράτι.

Έτσι, Εθνικός, Δόξα Λευκάδας και Κόροιβος μπήκαν στο κόλπο της διερεύνησης των πιθανοτήτων συνεργασίας μαζί του, με τον 52χρονο τεχνικό να καλείται να αποφασίσει ποιο θα είναι η επόμενη στάση της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει. Ο Καλαμπάκος είχε απανωτές συναντήσεις στην Αθήνα με τους διοικούντες της Δόξας και της ομάδας της Ηλείας, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε ο ίδιος στην Αμαλιάδα ώστε να μιλήσει με τους διοικούντες το Κοροίβου, με το δέλεαρ της Α1 να τον συναρπάζει, κάτι που φαντάζει λογικό.

Εντός των ημερών θα έχει αποφασίσει το τι μέλει γενέσθαι, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και η παραμονή του στο Παγκράτι, με τους ανθρώπους του οποίου διατηρεί κάτι παραπάνω από άριστη σχέση, με τον ίδιο να βρίσκεται σε σκέψεις για το επόμενο βήμα της καριέρας του, μελετώντας με προσοχή κάθε κίνηση του.