Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες ο Κόροιβος, με το ρόστερ των Ηλείων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Όπως είχε δηλώσει ο προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καλαμπάκος, λείπουν ακόμη 2 παίκτες για να κλείσει το ρόστερ. Ο ένας εξ αυτών φαίνεται να είναι ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Καβάλα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, με τον κόουτς του συλλόγου της Αμαλιάδας να θεωρεί ότι η βοήθεια ενός τέτοιου παίκτη θα είναι πολύτιμη για την προσεχή σεζόν.

Όμως ο Κόροιβος δεν είναι μόνος του στο παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη καθώς και άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον, με τα Τρίκαλα να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

Την περσινή χρονιά στην Καβάλα ο έμπειρος φόργουορντ είχε 13,4 πόντους και 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε κάθε αναμέτρηση.

Παράλληλα ο Κόροιβος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την συνέχιση της συνεργασίας του με τον γιατρό Κώστα Λοχοβίτη, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την βοήθειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον χειρουργό-ορθοπεδικό γιατρό Κώστα Λοχοβίτη. Ο Κώστας Λοχοβίτης, με πολυετή προσφορά στον σύλλογο, θα είναι και αυτή την χρονιά μαζί μας, ως ένα από τα βασικότατα μέλη του ιατρικού μας επιτελείου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του πάντα με ζήλο και επιστημονική αρτιότητα. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και φέτος στο έργο του».

Πάτυ Παναγιωτοπούλου