Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Ηλία Παπαθεοδώρου για τη νίκη του. Όσο στενοχωρημένος είμαι εγώ τώρα που χάσαμε το παιχνίδι, την ίδια θα είχε και ο Ηλίας αν το παιχνίδι κρινόταν στη λεπτομέρεια, στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Ξεκινήσαμε πολύ άτσαλα, με μεγάλη νευρικότητα. Δεν μπορέσαμε να συγκεντρωθούμε και ενώ στην άμυνα ήμασταν αρκετά καλοί, στην επίθεση δεν μπορέσαμε να βρούμε βήμα. Είχαμε μεγάλο άγχος και στο σουτ και στη πάσα και στη ντρίμπλα. Προσπαθήσαμε να απεγκλωβιστούμε από τη… δαγκάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου που ήθελε να κρατήσει χαμηλό το ρυθμό, μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ στη διαδρομή και γίναμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Φτάσαμε λίγο πριν τη πηγή, αλλά δυστυχώς αυτό το ρημάδι το άθλημα… Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, έγινε μεγάλη προσπάθεια και ειδικά από νέα παιδιά που έφεραν τούμπα τη ψυχολογία τους… Ήμασταν άτυχοι. Αυτή η ρημάδα η ομορφιά του αθλήματος, όλα στη καμπούρα μας έρχεται. Δεν ήμασταν τυχεροί. Δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα. Παλέψαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε απέναντι σε μια πολύ καλή και γεμάτη ομάδα, με πολλά σχήματα. Προσπαθήσαμε να το ακολουθήσουμε. Θέλαμε ένα σουτ ακόμα, δυστυχώς δεν μπήκε. Το κεφάλι κάτω από εδώ και πέρα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, θα μιλήσουμε και με τη διοίκηση να δούμε πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε καλύτερα.

Για να σας προλάβω δε θα με ρωτήσετε για τη διαιτησία, το έχω δώσει υπόσχεση τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν με ενδιαφέρουν, ας κάνουν ότι θέλουν. Να κάνουν τη δουλειά τους, να κάνουμε και εμείς τη δική μας. Κάποια λάθη που κάναμε και εμείς που τα θεωρούμε ανθρώπινα, ίσως να έκαναν κι αυτοί».