Το πάλεψε μέχρι τέλους, όμως τελικά ο Κόροιβος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο χάνοντας με σκορ 90-88. Ο προπονητής του συλλόγου της Ηλείας, Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα του να έχασε, αλλά είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Κοροίβου:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Αν είσαι φίλαθλος ήταν εξαιρετικό παιχνίδι. Αν είσαι φίλος του Κολοσσού φεύγεις ευχαριστημένος, αν είσαι του Κοροίβου έχεις πίκρα. Εμείς έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι επιστροφής, μπροστά μας, για να σκεφτούμε πώς θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός θα ήταν σε καλή κατάσταση μετά την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήμασταν τυχεροί γιατί βάλαμε μεγάλα σουτ. Στο τέλος έγινε ροντέο το παιχνίδι με τις εναλλαγές του σκορ, αλλά τα παιδιά του Κολοσσού μάς στρίμωξαν. Δεν είμαι δυσαρεστημένος, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Είναι κρίμα όταν μας δίνεται μία ευκαιρία να πάρουμε ένα παιχνίδι και δεν το παίρνουμε. Τι να κάνουμε; Η ζωή συνεχίζεται…».

Ο Τόντρικ Γκότσερ από την πλευρά των παικτών των φιλοξενούμενων πρόσθεσε: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Παίξαμε σε ένα δυνατό γήπεδο κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Μας έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, οπότε ήταν δύσκολο για εμάς».