Ο Κόροιβος νίκησε τον Προμηθέα με 66-62 και εξασφάλισε την παραμονή του στην Stoiximan.gr Basket League. Εμφανώς χαρούμενος από την επιτυχία της ομάδας του, ο Ντίνος Καλαμπάκος αναφέρθηκε στην χαρά που έδωσαν οι παίκτες του στον νομό ενώ επισήμανε πως το πιθανότερο σενάριο είναι συνεχίσει στον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνδρομητική τηλεόραση:

«Έτσι γυρνούσαμε από τα μπουζούκια. Δεν θα πάμε απόψε, αύριο φεύγουμε. Πάμε στα σπίτια μας να ξεκουραστούμε. Είχαμε 8 δύσκολους μήνες με ανηφόρα και δουλειά από τα παιδιά. Φτάσαμε τελευταία αγωνιστική να είμαστε μια πόλη, όλοι ευτυχισμένοι. Νομίζω ότι δώσαμε μια μεγάλη χαρά στον νομό. Είμαι ευτυχισμένος. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ψάχναμε μια νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές ή κάποια συγκυρία. Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική. Είναι μεγάλη η χαρά να το ζεις, αλλά και να κερδίζεις. Αυτά τα παιχνίδια μένουν.

Όταν μια ομάδα καίγεται είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα αντιδράσουν περίεργα. Εγώ νομίζω, πως ότι έγινε, έγινε σε λογικό πλαίσιο…Έπρεπε να κερδίσουμε. Μπορεί να έκανε κάποιος καμιά… βλακειούλα. Ασχοληθήκαμε μόνο με το παιχνίδι εμείς. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, νομίζω πως έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι. Ευτυχώς το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από την πλευρά του Κοροίβο. Το πιο πιθανό είναι να μείνω και του χρόνου εδώ».

O Γιάννης Σαχπατζίδης μίλησε εκ μέρους των παικτών: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, γιατί καταφέραμε το ακατόρθωτο και είμαστε τρισευτυχισμένοι. Τα λόγια νομίζω είναι περιττά. Δείξαμε διάθεση και μαχητικότητα και όλα τα παιδιά δώσαμε το 110% του εαυτού μας στο γήπεδο. Ήμασταν ομάδα, ο ένας κοντά στον άλλο και καταφέραμε να σωθούμε».