Ο Κόροιβος δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ρέθυμνο και ηττήθηκε για την 24η αγωνιστική της Basket League και έμεινε πίσω στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας από την Αμαλιάδα αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του αλλά και τη συνέχεια προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου, έπαιξε, το ήθελε το παιχνίδι και το κέρδισε και αυτό μπορεί να είναι και το μεγάλο καλό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. 

Σε ό,τι αφορά τη δική μας πλευρά, χάσαμε τον ένα από τους δύο μεγάλους τελικούς. Είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί θα θέλαμε να είμαστε νικητές. Παλέψαμε, αλλά μας κατέστρεψαν τα δύο μεγάλα σουτ του Τάλτον, γιατί εκεί που ήταν δύο πόντοι η διαφορά, έγιναν οκτώ. Εκεί, δεν είχαμε την ικανότητα να μπούμε στο τελευταίο τετράλεπτο και χάσαμε. Ίσως δεν ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για ένα πόλεμο και αυτό αποδεικνύεται και από τα 12 φάουλ που κάναμε σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός».
 
Επίσης, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Λυγίσαμε στις λεπτομέρειες. Εμείς πάντως είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα, ο αρχικός μας στόχος είναι οι 7 νίκες τις οποίες κάναμε, αλλά φαίνεται ότι δεν αρκούν και ψάχνουμε εναγωνίως για την 8η νίκη και ελπίζουμε να την κάνουμε. Να πω επίσης, επειδή ακούμε ότι διάφορες ομάδες φοβούνται τα ύποπτα αποτελέσματα, νομίζω ότι πιο καθαρό γήπεδο από αυτό του Κοροίβου δεν υπάρχει. Κάποιες ομάδες ήρθαν και μας κέρδισαν και μετά από λίγες ημέρες πήγανε αλλού και μάλιστα κέρδισαν πάρα πολύ εύκολα. Η Αμαλιάδα δεν έχει τίποτα ύποπτο και έχει καθαρά αποτελέσματα. Έρχονται εδώ ομάδες, παίζουν εξαιρετικά και μετά πάνε αλλού και χάνουν εύκολα. Αυτά, για όσα ακούγονται και γράφονται. Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε και κάνουμε τεράστιες προσπάθειες και ό,τι έχουμε κάνει είναι καθαρό και ξεκάθαρο».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Η τύχη του Κοροίβου εξαρτάται ακόμη από τα δικά μας χέρια. Αυτά που κάνουμε, τα κάνουμε με το σπαθί μας. Έχουμε κάνει νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια αλλά φτάσαμε ομάδες να έχουν κερδίσει από τις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας μόνο εμάς. Εμείς φτιάξαμε μία ομάδα να πολεμήσουμε. Δεν περιμέναμε 14 νίκες. Παλεύουμε και είναι κρίμα. Βρεθήκαμε σήμερα κοντά στην πηγή και δεν ήπιαμε. Θα ήταν εξαιρετικό να σωζόμασταν Πρωταπριλιά. Όπως φαίνεται όμως θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική».