Με επίσημη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Κόροιβος ενημέρωσε τον κόσμο για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό(20/12, 17.00) και ΠΑΟΚ(02/01) στα πλαίσια της Basket League.

Οι παίκτες του Χάρη Μαρκόπουλου θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα στα δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, με τη διοίκηση της ομάδας να επιθυμεί την “ισχυρή” παρουσία  του κόσμου της Ηλείας στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά όσαη ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Κόροιβος, πιστή στις αρχές της να προσελκύει τα νέα παιδιά στον αθλητισμό, θα εφαρμόσει και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την επιτυχημένη πρωτοβουλία της «μαθητικής κερκίδας», με κόστος εισιτηρίου 5€ για κάθε μαθητή. Παράλληλα θα ισχύσει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων κοινωνικού χαρακτήρα (ΟΑΕΔ, πολυτέκνων, ΑμεΑ) με σειρά προτεραιότητας, για φιλάθλους που έχουν δώσει το «παρών» και σε άλλους αγώνες του Κοροιβου.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η γενική είσοδος είναι 20€ (ή 25€ στα κεντρικά λευκά καθίσματα). Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η γενική είσοδος είναι 15€ (ή 20€ στα κεντρικά λευκά καθίσματα). Όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να προμηθευτούν ταυτόχρονα εισιτήρια και για τους δύο αγώνες, μπορούν να το κάνουν στην προνομιακή τιμή των 30€ (ή 35€ στα κεντρικά λευκά καθίσματα). Κάθε ενήλικος μπορεί να συνοδεύσει μέχρι δύο ανήλικα άτομα, αρκεί να συνδέονται αποδεδειγμένα με συγγένεια πρώτου βαθμού. Το κόστος του παιδικού εισιτηρίου παραμένει στα 5€.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας, επί της Καποδιστρίου 9 (1ος όροφος), από 10.00 έως 15.00 και μέσω της Viva* 24 ώρες το 24ωρο https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-koroivos-eisitiria-agonon-15-16/* η προνομιακή τιμή των 30€ δίνεται προσωρινά μόνο από τα εκδοτήρια του γραφείου”.