Ο Τζος Μάτζετ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής της Basket League, έχοντας 30 ranking (23π., 1 ριμπ, 6 ασίστ) στη νίκη του Κοροίβου επί της Κηφισιάς με 76-83.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βραβείο του MVP, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του Κοροίβου στο esake.gr:

Για το πώς αισθάνεται με τη νίκη και την πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ: «Νιώθω υπέροχα που νικήσαμε την Κηφισιά. Είναι καλή ομάδα με πολύ εμπειρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα να αγωνιστούμε στα πλέι οφ, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε μόνο το δικό μας παιχνίδι, καθώς η πρόκριση δεν εξαρτάται μόνο από εμάς».

Για το αν είναι εφικτός στόχος η 8άδα: «Ναι το πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ. Νομίζω ότι έχουμε παίξει πολύ καλά τον τελευταίο μήνα και εάν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε εντάξει. Όλοι στην ομάδα μας μείναμε ενωμένοι και δώσαμε ο ένας στον άλλο αυτοπεποίθηση. Έτσι βελτιωθήκαμε ως ομάδα στην διάρκεια της σεζόν».

Για το αν έχει δικαιωθεί για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Basket League στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη: «Ναι νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό από την κορυφή μέχρι την «ουρά». Είναι μια πολύ καλή χρονιά και μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω να παίζω απέναντι σε παραδοσιακές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδας. Είναι μια σπουδαία εμπειρία»

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης