Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κόροιβος, επικρατώντας εκτός έδρας του Απόλλωνα Πατρών, με τον Χάρη Μαρκόπουλο να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια.
 
Ο προπονητής του ηλειακού συνόλου, τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα δίνει χρόνο για σκληρή δουλειά και βελτίωση και πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.
 
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ακόμα ανέτοιμες και είχαν και βασικές απουσίες. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και νομίζω ότι μέχρι το 38’ το ελέγξαμε, όμως ο Απόλλωνας στο τέλος πέτυχε πολύ μεγάλα σουτ κι αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να μας ισοφαρίσει και το παιχνίδι να κριθεί στο καλάθι. Για εμάς αυτό το αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα, απλώς μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Το ταμείο μας σίγουρα θα το κάνουμε στο τέλος. Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς και για εμάς, αλλά και για τον Απόλλωνα. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον κόουτς Παπαχατζή καλή επιτυχία και καλή συνέχεια και δύναμη και κουράγιο», ήταν τα λόγια του Χάρη Μαρκόπουλου.
 
Ο Ντάρελ Χάρις, με καλάθη του οποίου ήρθε η νίκη, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε τον πρώτο λόγο, όμως οι παίκτες του Απόλλωνα έβρισκαν πάντα τη λύση και επέστρεφαν στο παιχνίδι. Όσο για την τελευταία επίθεση, που μας χάρισε και τη νίκη, πιστεύω ότι βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο κι έδωσα τα πάντα για να σκοράρω πριν εκπνεύσει ο χρόνος. Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε μια νίκη και κόντρα στον Απόλλωνα θέλαμε να συγκροτηθούμε για να φθάσουμε στην πρώτη μας επικράτηση και τα καταφέραμε».