Το γεγονός ότι ο Κόροιβος δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα με αποτέλεσμα να δεχθεί βαριά ήττα (94-73) από τον Κολοσσό Ρόδου, επεσήμανε ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του συγκροτήματος της Ηλείας τόνισε πως η αναμέτρηση δεν αντέχει κριτικής, στρέφοντας παράλληλα την προσοχή του στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:
 
«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πολύ καλή εμφάνισή και τη σημερινή (05/12) νίκη του. Εμείς νομίζω ότι δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε λάθος, να δούμε τα επόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε. Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο το ματς δεν χωράει κριτική, καθώς ο Κολοσσός πήρε πολύ μεγάλη διαφορά. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και τον κόουτς. Είναι πολύ δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα, ένας μαραθώνιος που τα συναισθήματα αλλάζουν συνεχώς. Είμαστε εδώ να αντεπεξέλθουμε και σε αυτά τα αποτελέσματα».
 
Από την πλευρά του, ο Στέλιος Πουλιανίτης τόνισε: «Κατ’ αρχάς, συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος από εμάς, το ήθελε περισσότερο κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί, ούτε επιθετικά. Αυτό οφείλεται στη συγκέντρωσή μας, ενώ ήταν και αρκετά εύστοχος και ο Κολοσσός. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να κολλήσουμε σε αυτό. Να συνεχίσουμε και να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια».