Στον χαρακτήρα προετοιμασίας, εν όψει του νέου πρωταθλήματος, που είχε για την ομάδα του το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών στάθηκε ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας, παράλληλα, μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά που είδε από τους παίκτες του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Αναλυτικότερα όσα είπε:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για το Ελληνικό πρωτάθλημα θέλαμε να δούμε σήμερα τις δυνάμεις μας και να δούμε το διάστημα αυτό των 5-6 ημερών που δουλέψαμε, τι έχουμε κάνει… επίσης προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια νέα παιδιά μέσα στην ομάδα, ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό.

Είχαμε ένα πολύ μεγάλο κενό στην 2η περίοδο που δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πάρει μια διαφορά. Το δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά νομίζω τα πολλά λάθη, τα οποία είναι αδικαιολόγητα μας κόστισαν και δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερο το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας μάς κέρδισε δίκαια, συγχαρητήρια και καλή χρονιά σε όλους».

«Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιδιομορφία. Το να κατεβάζεις μια ομάδα σαν την Πάτρα στους 65 πόντους , όταν στα φιλικά σκοράρουν από 80 και πάνω νομίζω είναι θετικό. Πρέπει να δούμε την αμυντική μας λειτουργία τι κάναμε λάθος, να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε αυτές τις μέρες να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής.

Είναι λίγο δύσκολο όταν έχουμε ξεκινήσει και ουσιαστικά στις 3 Οκτωβρίου παίξαμε 5Χ5 με ενήλικες παίκτες σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσει να μάθει ο ένας τον άλλον και να βρούμε τα πατήματά μας σαν ομάδα».