Ο Χάρης Μαρκόπουλος, στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου, μετά και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Κόροιβο, τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν πολύ αλλά τους στοίχισε η κακή αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά

“Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στους περισσότερους τομείς. Αν μιλήσω για τη δική μου ομάδα, νομίζω ότι κάναμε μια αξιέπαινη προσπάθεια, αλλά μας στοίχισε το τρίτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Αρκαδικό, που ακολουθεί. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιομορφία και είναι διαφορετικό. Σίγουρα δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στο περιφερειακό σουτ. Καταλαβαίνετε κι εσείς πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει για ομάδες που προσπαθούν να επιβιώσουν. Σήμερα, χωρίς πίεση, βάλαμε πολλά σουτ”.

Σε ερώτηση για τον “τελικό” που ακολουθεί με τον Αρκαδικό, απάντησε: “Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το ξεκίνημα μας, αλλά από εκεί κα ιπέρα σπαταλήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να μην είμαστε πλέον σε αυτή τη θέση. Θα υπάρχει η επόμενη ημέρα, είτε είναι νικηφόρο είτε όχι. Ό,τι κι αν γίνει θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στα παιχνίδια που ακολουθούν”.

Ο Αλεξάντερ Τσάπιν από την πλευρά του δήλωσε: “Παίξαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήμασταν κακοί στην τρίτη περίοδο, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά. Δώσαμε ό,τι είχαμε και είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια που είναι ακόμη πιο σημαντικά για εμάς”, ενώ κατέληξε: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι ξέρετε πως περνάμε μία δύσκολη κατάσταση με παίκτες να αποχωρούν, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.