Στο γεγονός, ότι η συμμετοχή της ομάδας του στα play-offs αποτελεί από μόνη της επιτυχία, εστίασε ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του Κοροίβου, δε θέλησε να κάνει ιδιαίτερη κριτική για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε το πόσο μεγάλη χαρά θα δώσει στον κόσμο των Ηλείων η δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, επειδή έχει πετύχει τους στόχους τους. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και περιμένουμε να δούμε κάποια αντίδραση το Σάββατο (23/5).

Είναι μεγάλη επιτυχία που η ομάδα έχει βρεθεί στα πλέι οφ. Ηταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος. Στο μπάσκετ, όμως, σημασία έχει η επόμενη ημέρα και το πώς θα είσαι καλύτερος. Είναι τιμή που ο Ολυμπιακός θα έρθει στην Αμαλιάδα. Θα γίνει μία μεγάλη γιορτή με τον κόσμο, ελπίζω το παιχνίδι να αποτελέσει μία παράσταση και να τους κρατήσουμε «ζεστούς» για την επόμενη χρονιά».