Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα επιθυμεί ο Κόροιβος, ο οποίος φιλοξενείται στη Ρόδο από τον Κολοσσό, το Σάββατο (17/01) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Αμαλιάδας:

“Είναι η αναμέτρηση δύο επαρχιακών ομάδων. Σίγουρα ο Κολοσσός έχει το δικό του backround στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φέτος φαίνεται πως υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ των παικτών του. Έχει ξεκάθαρους ρόλους. Μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια παίζει και πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Έχει επιλογές και στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και στο 5 εναντίον 5. Με έμπειρους παίκτες που ξέρουν καλά την κατηγορία και τι να ζητήσουν κάθε φορά από το παιχνίδι”.

Από την πλευρά μας προσπαθούμε να προσεγγίσουμε και αυτό το παιχνίδι με την ίδια συνέπεια. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να είμαστε σε θέση να “διαβάσουμε” τι θα επιλέξει να μας δώσει η αντίπαλη ομάδα”.

Ο Τζος Ματζέτ, από την πλευρά του υπογράμμισε: “Πετύχαμε μια σημαντική νίκη με αντίπαλο την Κηφισιά, βασιζόμενοι στην καλή μας άμυνα και την υπομονή που είχαμε στην επίθεση. Μας έδωσε αρκετή ώθηση για τη συνέχεια, όμως δεν επαναπαυόμαστε. Έρχεται ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα, όμως αν κινηθούμε σε ανάλογα στάνταρ απόδοσης με αυτά του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Κηφισιά, τότε θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες για να κερδίσουμε”.