Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον αγώνα του Κοροίβου κόντρα στον Απόλλωνα, ο Χάρης Μαρκόπουλος φάνηκε αισιόδοξος παρά την ήττα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Αυτό ήταν γνωστό. Παίζαμε με μια ομάδα η οποία έχει αλλάξει πρόσωπο και πρέπει να πούμε στον κόουτς Μέξα συγχαρητήρια. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Εμείς στο τέλος αγχωθήκαμε. Ό,τι λάθη δεν κάναμε σε 35 λεπτά, τα κάναμε όλα μαζεμένα στο τέλος. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε κοντά στο καλάθι. Στο τελευταίο λεπτό έγιναν κάποιες φάσεις τις οποίες πρέπει να δούμε ξανά στην τηλεόραση, για να δούμε αν έχουμε δίκιο εμείς, ή αν έχουν δίκιο οι διαιτητές γι’ αυτά τα οποία αποφάσισαν.

Εμείς πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποια ομάδα φτιάξαμε και ποιος είναι ο στόχος μας. Ξέρουμε ότι έχουμε κάποιους νεαρούς οι οποίοι δεν έχουν αρκετό αγωνιστικό χρόνο και πρέπει να τους υποστηρίξουμε και να βρούμε λύσεις μέσα από αυτούς. Όπως κερδίσαμε κάποια ματς στον πόντο, χάσαμε σήμερα ένα ματς στον πόντο. Η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι εξίσου σημαντικό για μας».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Εμείς θα αναλάβουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από αυτή την ήττα. Τον σεβασμό κάποιες φορές τον απαιτείς, κάποιες φορές τον κερδίζεις. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Στο τέλος είχαμε κάποια άστοχα ελεύθερα σουτ, τα οποία σε παιχνίδι όπως αυτό πρέπει να τα βάλεις.  Από την άλλη κι ο Απόλλων έβαλε κάποια σημαντικά σουτ στο τέλος.

Σε κάποια φάση πήρα επιθετικό ριμπάουντ, είχα τρεις παίκτες δίπλα μου, πάσαρα στον ελεύθερο Ντουέιν γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα σουτάρει. Πιστεύω ότι δεν έκανα βήματα. Πιστεύω ότι ίσως να έγινε και φάουλ. Εφόσον έδιναν τα φάουλ στον Απόλλωνα έπρεπε να τα πάρουμε και εμείς. Στην τελευταία φάση έγινε τρικλοποδιά. Ήμουν δίπλα. Τώρα αν ο διαιτητής κοιτάει ψηλά ή κοιτάει χαμηλά δεν το ξέρω. Τρικλοποδιά όμως έγινε σίγουρα. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτά.. Πάμε στο επόμενο με την Καβάλα.

Στον Κόροιβο δεν έχει αλλάξει κάτι. Όταν έρχονται τα αποτελέσματα δεν έχεις το ίδιο άγχος. Όπως ακόμα και οι ομάδες της Ευρωλίγκα κάνουν κοιλιά, έτσι κι εμείς. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβρούμε το ρυθμό μας».