Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Κολοσσό, ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε πως Κόροιβος πρέπει να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Δίκαια είναι στην βαθμολογική θέση που βρίσκεται, παίζει ωραίο μπάσκετ δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στην εδρα του στην Ρόδο. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, από την άμυνά μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια διαφορά. Αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών.

Εκτός από το αμυντικό κομμάτι, ο Κολοσσός επέλεξε να πιέσει πολύ και κυρίως στο κομμάτι του τρανζίσιον που δώσαμε πολύ έυκολα καλάθια στον Κολοσσό για να γυρίσει στο παιχνίδι, κάτι το οποίο είχαμε πει ότι δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση. Είναι από τις ήττες που πονάνε, το θέμα είναι ότι το έχουμε ξανακάνει αυτό. Αυτή την στιγμή το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι την επόμενη μέρα και να δούμε τι μπορούμε να περισώσουμε αυτή τη χρονιά και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια και πάλι στον Κολοσσό και καλή συνέχεια».

Από πλευράς παικτών, ο Στέλιος Πουλιανίτης τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Ρόδο, έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο σε αντίθεση με εμάς που κάναμε αρκετά λάθη, δεν σταματήσαμε τον αιφνιδιασμό τους όπως είχαμε πει. Νομίζω αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να μείνουμε στα λάθη μας, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε κάτω το κεφάλι, να δουλέψουμε καλά και να προετοιμαστούμε για τους τρεις αγώνες που έχουν μείνει ώστε να τους κερδίσουμε».