Την ανταγωνιστικότητα των παικτών του, για τα πρώτα 18 λεπτά του αγώνα, αλλά και τη μετέπειτα κυριαρχία του Παναθηναϊκού, έσπευσε να τονίσει ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του Κοροίβου, απέφυγε περαιτέρω ανάλυση του αγώνα, εστιάζοντας πλέον στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Αυτήν την περίοδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φάνηκε και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς, στα πρώτα 18 λεπτά, ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά ένα κακό οκτάλεπτο έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πάρει μια μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα το ματς δεν αντέχει κριτικής.

Έχουμε ένα ματς στο οποίο πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και μετά πρέπει να κυνηγήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία».

Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Παπαπέτρου σημείωσε: «Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο. Κόντρα στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Πολύ καλή κατάσταση. Το απέδειξε. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δε θέλαμε να τρέξει και να πάρει επιθετικά ριμπάουντ. Μέχρι τα πρώτα 18 λεπτά το είχαμε καταφέρει, αλλά εκεί χαλαρώσαμε και δώσαμε ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει. Κάτι που έγινε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και όλα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς».