Το γεγονός, ότι Κηφισιά και Κόροιβος μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, στο οποίο ήταν ανώτεροι, επεσήμανε ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής των Ηλείων, στάθηκε στον παράγοντα των ελεύθερων σουτ που άλλαξαν την ψυχολογία του αγώνα υπέρ της ομάδας του, με αποτέλεσμα να κάνει την ανατροπή και να πάρει το «διπλό επιβίωσης», στη «μάχη» για τα play-offs.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η Κηφισιά στο πρώτο έλεγξε το ματς και δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά καθώς είχε καλύτερες επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο κινηθήκαμε καλύτερα. Βρήκαμε κάποια ελευθέρα σουτ σα οποία αυτή τη φορά ευστοχήσαμε και πλησιάσαμε το παιχνίδι όπου στη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία μπορέσαμε να δούμε την κάθε φάση ξεχωριστά. Η Κηφισιά αστόχησε σε κάποια σουτ εμείς ευστοχήσαμε πήραμε μια μικρή διαφορά την οποία και κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Καλή συνέχεια στον κόουτς Παπαθεοδώρου και την ομάδα της Κηφισιάς».

Ο Γιώργος Γαλιώτος, από πλευράς παικτών, είπε: «Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη γυρνώντας το ματς από τους 13 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ σκληρά ανεβάσαμε την άμυνα μας και μέσα από την άμυνα μας βρήκαμε και πόντους στην επίθεση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στην ομάδα της Κηφισιάς για την προσπάθεια και τον ωραίο αγώνα που έγινε σήμερα».