Ο Αντώνης Μιχάλογλου ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο μεγάλο εντός έδρας ματς του Κόροιβου Αμαλιάδας με την Κύμη (28/1, 17:00), αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τι έγραψε:

Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου!

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ήμασταν αρκετά σοβαροί και μείναμε στο πλάνο μας όπως είχαμε βάλει σαν στόχο, είχαμε μεγάλη διάθεση και καταφέραμε να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο. Σε τέτοια ματς ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος κι έτσι μπορείς να καταλάβεις σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεσαι για τη συνέχεια..

Η εβδομάδα αυτή μας βρίσκει στην έδρα μας,αντιμέτωπους με την Κύμη,και το “πρέπει” της νίκης είναι μεγάλο για πολλούς λόγους. Στον αγώνα του πρώτου γύρου κάναμε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας ως ομάδα κι αυτό το πληρώσαμε χάνοντας με μεγάλη διαφορά. Αυτό όμως, το έχουμε όλοι στο μυαλό μας κι έχουμε βάλει ως στόχο να δείξουμε πως ήταν μια κακή μέρα για μας.

Η δουλειά που κάνουμε από την διακοπή και μετά είναι εξαιρετική, όπως και το κλίμα ανάμεσα μας κι όλα δείχνουν ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο έκτος παίχτης της, όπως κάθε φορά».