Ο Αντώνης Μιχάλογλου ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (22/1, 17:00) και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική.

Αναλυτικά τι είπε:

«Καλησπέρα σε όλους.

Φαίνεται πως το ’17 με άκουσε κι έτσι ξεκινήσαμε τη χρονιά με την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη, απέναντι στον Προμηθέα. Αν και ήμασταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δεν τα παρατήσαμε! Παίξαμε με μεγάλο πάθος, πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τους 2 βαθμούς σε μια πολύ δυνατή έδρα. Αν υπολογίσουμε ότι οι ομάδες με κοινό στόχο, πήραν εξίσου δύσκολες νίκες με εμάς τότε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα και πόσο το χρειαζόμασταν.

Τώρα απέναντι μας βρίσκουμε τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα του στον ημιτελικό κυπέλλου από τον αιώνιο αντίπαλο του. Αυτό σημαίνει πως αν δεν εμφανιστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι από το ζέσταμα κιόλας, θα γίνουμε εύκολα σάκος του μπόξ για μια ομάδα με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού η οποία θα ψάξει ένα ματς για να αντιδράσει.

Η διακοπή μας βοήθησε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και σε τέτοια παιχνίδια αυτό πους μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε.

Ραντεβού σε μία εβδομάδα…»