Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η πολυμετοχικότητα στην Αμαλιάδα με την Βουλευτή Ηλείας, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, να αγοράζει μετοχές του Κοροίβου, στηρίζοντας τον οικονομικά:

Αναλυτικά:

Δυναμικά στο πλευρό του Α.Σ. Κοροίβου Αμαλιάδας έχει σταθεί η Βουλευτής Ηλείας, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία είναι ένθερμη οπαδός της ομάδας, εδώ και αρκετά χρόνια.
Η Δρ. Αυγερινοπούλου αγόρασε πρόσφατα μετοχές στηρίζοντας και οικονομικά την ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία μπήκε με αξιώσεις στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. 
Η Ηλεία Βουλευτής οργάνωσε πρόσφατα, δύο συναντήσεις της ηγεσίας της ομάδας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό και το επιτελείο του βοηθώντας στην επίλυση προβλημάτων και γραφειοκρατικών εμποδίων που ανέκυψαν μετά την άνοδο του «Κοροίβου» στην Α1. Επιπλέον, με την ηγεσία του υπουργείου συζητήθηκαν και δρομολογήθηκαν απαραίτητες διαδικασίες για θέματα που αφορούν στη βελτίωση των εγκαταστάσεων, αλλά και στις διοργανώσεις που μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα. 
«Στηρίζω τον Κόροιβο από την εποχή που γύρισα στην Ηλεία. Έζησα την προσπάθεια και την αγωνία των αθλητών μας, όλο αυτό το διάστημα και ήμουν μαζί τους και στους τελευταίους νικηφόρους αγώνες. Είμαι πολύ υπερήφανη που ομάδα του Νομού Ηλείας κατάφερε και μπήκε στην Α1 κατηγορία και αξίζει να τη στηρίξουμε όλοι. Είναι μια διάκριση που δικαιώνει τους αγώνες του αθλητικού κόσμου του Νομού, ο οποίος έχει αναδείξει πολλά ταλέντα σε πολλά αθλήματα, αλλά και ανθρώπους που αφιερώνουν πολύ χρόνο και κόπο στηρίζοντας τους ερασιτεχνικούς και επαγγελματικούς αθλητικούς συλλόγους της Ηλείας».

avgerinopoulou-metohes koroivou