Με όνειρα για μία ακόμα καλύτερα σεζόν από την περσινή ξεκίνησε την χρονιά του ο Κόροιβος με την ομάδα της Αμαλιάδας να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση.

Το παρόν στη σημερινή προπόνηση έδωσαν σχεδόν όλοι οι παίκτες της ομάδας, ακόμα και ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς που ανακοινώθηκε σήμερα, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να μην έχει στη διάθεση του μόνο τον Εβαρίστε Σονγκάγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/08) στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ‘Ηλιδας.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος κι οι συνεργάτες του υποδέχθηκε στο γήπεδο τους αθλητές που διατηρήθηκαν στο ρόστερ φέτος, καθώς και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες κι όλοι μαζί άρχισαν από σήμερα τη σκληρή δουλειά, με στόχο η ομάδα μας να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη για τη νέα σεζόν.

Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου του Κόροιβου βρίσκονται οι παρακάτω αθλητές: Posley, Carson, Rountree, Hines, Σαχπατζίδης, Σπυριδονίδης, Αντωνάκης, Μιλεντίγιεβιτς, Μπεκρής, Κάτζος, Ρούνης.

Ο Evariste Shonganya πρόκειται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας τις προσεχείς ημέρες