Η έναρξη της σεζόν, σε επίπεδο προπονήσεων τουλάχιστον, είναι γεγονός για τον Κόροιβο με τον Ντίνο Καλαμπάκο και το τεχνικό του επιτελείο να έχουν αύριο την πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς με τους παίκτες τους. Ήδη στην Ελλάδα βρίσκονται από σήμερα οι 4 νέοι Αμερικανοί της ομάδας, Μάρκους Πόσλεϊ, Τζάκι Κάρσον, Άαρον Ρούντρι και Σακίλ Χάινς, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το παρόν στην “πρώτη” του Κόροιβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του Κόροιβου, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας στο Κύπελλο Ελλάδας και στη Stoiximan.gr Basket League.

Το προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τον Ντίνο Καλαμπάκο κι οι αθλητές που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Κόροιβου, με εξαίρεση τον τελευταίο νεοαποκτηθέντα Evariste Shonganya, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί το προσεχές διάστημα στην προετοιμασία της ομάδας, θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά φέτος στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, ξεκινώντας τη σκληρή δουλειά.

Η πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (28/08) και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό».