Μετά την απόκτηση του Κεν Μπράουν ο Κόροιβος έφτασε και σε συμφωνία με ακόμα δυο Αμερικάνους αθλητές που θα αγωνίζονται στην Ηλεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα στην Ηλεία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Τόντρικ Γκότσερ (1,93 – 23 ετών) και Τζος Ρίτσαρντ (2,06 – 24 ετών – photo), ενώ μια ανάσα από την ένταξη του στην ομάδα βρίσκεται και ο Γιάννης Σαχπατζίδης.

Ο Γκότσερ αποφοίτησε από το Τέξας Τεκ, έχοντας ως senior 10,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 32 παιχνίδια, ενώ ο ίδιος μίλησε με τον Ντίνο Καλαμπάκο, τονίζοντας ότι έχει διάθεση να προσφέρει στην πρώτη του Ευρωπαϊκή περιπέτεια, ενώ έγινε γνωστός για την πρόταση γάμου που έκανε στην κοπέλα του στο κέντρο του γηπέδου, όπως θα δείτε και στο video.

Την πρώτη του περιπέτεια στην Ευρώπη θα έχει και ο Τζος Ρίτσαρντ, ο οποίος φημίζεται για το εξαιρετικό του του σουτ, έχοντας πάνω από 40% στα τρίποντα στην καριέρα του. Ο λευκός πάουερ φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιαπωνία έχοντας με την Μπαμπίτιους Νάρα σε 49 παιχνίδια 11,5 πόντους και 6,5 ριμπάουντ, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Καλ-Ντέιβις έχοντας 11,8 πόντους και 4,1 ριμπάουντ.

Από την Ελληνική αγορά, μετά την απώλεια του Μιχάλη Λιάπη (οδεύει προς Κολοσσό), ο Γιάννης Σαχπατζίδης, τον οποίο είχε πέρυσι παίκτη στο Παγκράτι ο Ντίνος Καλαμπάκος, αναμένεται να αποτελέσει τον τρίτο Έλληνα της ομάδας μετά τους Χατζηνικόλα και Μιχάλογλου. Ο 22χρονός σέντερ την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8.4 πόντους και 4.9 ριμπάουντ ανά αγώνα, σπάζοντας πολλές φορές το φράγμα του tendex.