Ο Κόροιβος υποδέχεται αύριο (Σάββατο 14/11, 17:00) τον Άρη στο κλειστό της Ήλιδας, και θέλει να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, έχοντας μετρήσει τρεις εκτός έδρας. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μέσω του blog που διατηρεί στον esake.gr τονίζει ότι η ομάδα το πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για 40 λεπτά για να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά:

Το προηγούμενο Σάββατο κάναμε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη, κόντρα στην Κηφισιά, η οποία ήταν πολύ σημαντική γιατί δείξαμε χαρακτήρα και μείναμε ενωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορέσαμε να επιστρέψουμε όταν είμασταν πίσω στο σκορ και καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Άρη. Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα, ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και τα 40’ του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό για το Ελληνικό μπάσκετ να βλέπουμε τον Άρη τόσο ενισχυμένο γιατί μόνο καλό είναι αυτό για το άθλημα. Πλέον υπάρχουν περισσότερες ομάδες που είναι ανταγωνιστικές όχι μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.