Στα μέσα της περασμένης σεζόν, ο Ρομπ Λόουρι είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ηλεία, προκειμένου να βρεθεί στην Ρίγα και την ομώνυμη ομάδα, στερώντας τότε από τον Χάρη Μαρκόπουλο τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Ο προπονητής του Κοροίβου, παρά το αρχικό «σάστισμα» απάντων για τον τρόπο, με τον οποίο είχε αποχωρήσει ο Αμερικανός, βρήκε τον τρόπο να ανταποκριθεί σε αυτή την απώλεια, με αποτέλεσμα η ομάδα να φτάσει στα play-offs της Basket League, στην παρθενική της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία.

Το ίδιο δρομολόγιο, όμως, θα ακολουθήσει και ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο. Ο Ισπανός σέντερ, φαίνεται πως δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κόροιβο, καθώς έχει αποδεχθεί την πρόταση της VEF Riga, πρωταθλήτριας του περασμένου πρωταθλήματος Λετονίας, κόντρα στην Βέντσπιλς του σημερινού γκαρντ της Κηφισιάς, Νίκου Γκίκα. Κάπως έτσι, ο Ρούμπιο θα ακολουθήσει το δρόμο που είχε… χαράξει ο Λόουρι την περασμένη σεζόν, αν και δε θα τον βρει εκεί. Κι αυτό, γιατί ο 27χρονος γκαρντ έχει μετακομίσει στην Τουρκία, για χάρη της Ντενίζλισπορ.

Σε σύνολο 24 αγώνων στην Basket League, ο 23χρονος παίκτης είχε κατά μέσο όρο 11.3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ και 0.8 μπλοκ ανά παιχνίδι.