Ο Κόροιβος αφήνει πίσω του την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και επικεντρώνεται στην εντός έδρας ανμέτρηση με το Ρέθυμνο(28/11, 17.00) για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου θέλει με την βοήθεια και του κόσμου της Ηλείας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με την ΚΑΕ να ενημερώνει με επίσημη ανακοίνωση την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, καθώς και τα σημείας απ’ όπου μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο. Τα εκδοτήρια στα γραφεία της ομάδας (Καποδιστρίου 9) λειτουργούν καθημερινά 10.00-15.00 και 17.00-19.00. Οι φίλαθλοι που διαμένουν στον Πύργο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα ταμεία του καταστήματος Public, επί της Μανωλοπούλου 4. Τέλος, μέσω της viva.gr μπορούμε να αγοράσουμε εισιτήριο εύκολα και γρήγορα για κάθε ματς του Κοροίβου!”.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την φιλοξενία που παρείχε στο συγκρότημα της Ηλείας στην πρόσφατη αναμέτρηση στο ΣΕΦ, στα πλαίσια της οποίας βρέθηκαν στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου και αθλητές από την ακαδημία του Κοροίβου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την ικανοποίησή της για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ την Κυριακή 22/11/2015 για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Παράλληλα, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη φιλοξενία της ακαδημίας του Κοροίβου από τους γηπεδούχους. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι μικροί αθλητές μας παρευρέθησαν στο ΣΕΦ παρακολουθώντας τον αγώνα Ολυμπιακός-Κόροιβος, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας σχολείων και ακαδημιών που εφαρμόζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Σε πνεύμα ενθουσιασμού τα παιδιά των ακαδημιών φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους παίκτες και έλαβαν αυτόγραφα, καταγράφοντας συνολικά μια πολύ σημαντική εμπειρία για το αθλητικό τους μέλλον”.