Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η επιχείρηση AB Food Market θα βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια του Κοροίβου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ευχαριστεί την επιχείρηση ΑΒ Food Market και προσωπικά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Μπεβούδα για την οικονομική στήριξη  της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Δήμο Ήλιδας και ευρύτερα, συνδέει το όνομά της με τη μεγάλη προσπάθεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Basket League».

Παράλληλα η ΚΑΕ Κόροιβος με ανακοίνωσή της θέλησε να ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την υλοποίηση του ανταποδοτικού προγράμματος «Pick&Roll Win-Win».

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την υλοποίηση του Προγράμματος «Pick&Roll Win-Win» το οποίο αποτελεί ένα ανταποδοτικό πρόγραμμα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της Ομάδας Μπάσκετ του Κόροιβου οι οποίοι επωφελούνται από ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών και υποστηρικτών του Κόροιβου.

Η Ομάδα Μπάσκετ του Κόροιβου που φιλοδοξεί να αποτελέσει το κέντρο της συνεργασίας μεταξύ χορηγών-υποστηρικτών της ομάδας και  των φιλάθλων κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της σχέσης τους και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που αγαπά το μπάσκετ και αλληλοϋποστηρίζεται σε πολλαπλά επίπεδα.

Το PICK & ROLL, όρος του σύγχρονου μπάσκετ,  είναι ή επιθετική συνεργασία 2 παικτών (συνήθως ψηλός – κοντός)  ο ένας εκ αυτών έχει στην κατοχή του την μπάλα και ο οποίος αποσκοπεί να βρει έναν διάδρομο προς το καλάθι, ή ένα ελεύθερο σουτ.

Σύμφωνα με το Τμήμα Marketing της ΚΑΕ, άμεσος στόχος είναι το σήμα κατατεθέν του Προγράμματος «Pick&Roll Win-Win» σύντομα να είναι αναγνωρίσιμο τόσο στους φιλάθλους, τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας όσο και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία και αγορά προκειμένου να αποτελέσει ένα πόλο έλξης για τη συμμετοχή περισσότερων μελών στην οικογένεια της ομάδας του Κόροιβου. Οι επόμενες ενέργειες περιλαμβάνουν τις επαφές με παλιούς και νέους χορηγούς για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και την προβολή και προώθησή του παράλληλα με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας».