«Διπλό» πρόβλημα υφίσταται για τον Κόροιβο, ο οποίος καλείται να αγωνιστεί στα «Δύο Αοράκια» κόντρα στο Ηράκλειο, για την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (21/9). Ο Ντίνος Καλαμπάκος, πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του, στερούμενους τις υπηρεσίες των Τζος Ρίτσαρντ και Ντέβον Βαν Όοστρουμ, οι οποίοι λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, θα απουσιάσουν για τον Έλληνα προπονητή. Οι Ηλείοι, πάντως, όπως οι ίδιοι γνωστοποίησαν, έχουν ήδη αναχωρήσει για την Κρήτη.

Αναλυτικά:

«Αναχώρησε σήμερα η ομάδα μας με προορισμό το Ηράκλειο όπου θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 17.00 την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Τζος Ρίτσαρτ και Ντέβον Βαν Όοστρουμ. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και βασικός μας στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση του. Σε αυτή την περίπτωση θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Π. – Καβάλα.

Το ματς θα αποτελέσει ένα γερό τεστ για τους παίχτες του Ντίνου Καλαμπάκου καθώς η ομάδα προετοιμάζεται σκληρά για την δύσκολη κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Καλή επιτυχία!»