Ο Κόροιβος πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα καλύπτοντας και την διαφορά του πρώτου γύρου, με τον Χάρη Μαρκόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς επρόκειτο για ένα ματς στο οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι η θέλησή μας και η ενέργεια που βγάλαμε στο γήπεδο μας έκαναν να δημιουργήσουμε από το ξεκίνημα μια μεγάλη διαφορά, την οποία διαχειριστήκαμε καλά, την κρατήσαμε και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι μετά από τις αλλαγές που κάναμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δουλεύουμε δυνατά και ελπίζω με αυτή τη νίκη να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία για να διεκδικήσουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Εκ μέρους των παικτών, ο Μιχάλης Γιαννακίδης πρόσθεσε:
 
«Τα Τρίκαλα προέρχονταν από δύο συνεχόμενες νίκες και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει σκληρή άμυνα. Καταφέραμε να τους κρατήσουμε στους 58 πόντους, ενώ συνήθως βάζουν γύρω στους 80. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Να κοιτάζουμε τη δουλειά μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».