Ο Κόροιβος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη, ωστόσο ο Χάρης Μαρκόπουλος έδωσε το σύνθημα…της αντεπίθεσης για να συνεχίσουν την προσπάθεια οι παίκτες.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό και από τις δύο ομάδες που προσπαθούσαν να διαβάσουν τα μις-ματς και να βρουν την καλύτερη επιλογή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών και στο επιθετικό κομμάτι και στο αμυντικό δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να σκοράρει 45 πόντους. Δεν σταματάμε εδώ, η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Χρειαζόμαστε κάποιες νίκες ακόμα. Συγχαρητήρια στον Άρη και στον κόουτς γιατί σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Άρης είναι τελείως διαφορετικός. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Εμείς κοιτάμε τι κάνει ο Κόροιβος, όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Ξεκινήσαμε έναν δύσκολο δρόμο, με δυσκολίες το καλοκαίρι οι οποίες έγιναν ακόμα περισσότερες γιατί αλλάξαμε στυλ παιχνιδιού δύο και τρεις φορές μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Ευελπιστώ να έχουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια, την παρουσία του πρώτου ημιχρόνου».

Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος, εκ μέρους των παικτών, δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε δυνατά, πιστοί στους κανόνες που δουλεύουμε. Είχαμε δουλέψει σωστά και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με το δεύτερο που χαλαρώσαμε και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο Αρης έβαλε μεγάλα σουτ και δεν μπορέσαμε να τον ακολουθήσαμε. Δεν ήταν αυτό το πρόσωπό μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».