Ο Κόροιβος, την Μεγάλη Πέμπτη (13/04) θα υποδεχτεί τον Προμηθέα Πατρών για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να παραμείνει και του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία της Χώρας.

Η ομάδα της Αμαλιάδας εξέδωσε ανακοίνωση πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, ξεκίνησε.

Αναλυτικά:
«Τελευταίο και κρισιμότερο ματς για τη φετινή σεζόν για την ομάδα μας τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 17.00 με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών. Η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνουμε και την επόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, το κλειστό της πόλης μας πρέπει να είναι γεμάτο και να γίνουμε ο έκτος παίκτης της ομάδας μας! Όλοι την Πέμπτη (13/04) δίπλα στην Κοροιβάρα μας!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από τα γραφεία της ομάδας με γενική είσοδο 5€ σε όλη την κερκίδα Α. Μαθητικά / φοιτιτικά δωρεάν στην κερκίδα Β. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων (Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος, 2622028528) θα είναι: Μ .Τρίτη 9-2 και 5-8 μ.μ., Μ. Τετάρτη 9-2 και 5-8 μ.μ., Μ. Πέμπτη 9-2 μ.μ. Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου. Ηλεκτρονική προπώληση στο www.viva.gr».