Ο Κόροιβος προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα στο ΔΑΚ Ήλιδας με 67-76 στα πλαίσια  της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο προπονητής της ομάδας της Ηλείας, Χάρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως δεν έχει κάποιο πραράπονο από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς έμεινε απόλυτα ικανποιημένος από τον τρόπο που προσέγγισαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον κόουτς Σάκοτα. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό αρχίζει και βρίσκει ρυθμό. Ίσως να την βοηθούν και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είχαμε προβλήματα μέσα στην ομάδα, με κάποιους μικροτραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε καλή προετοιμασία. Νομίζω πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Στο αμυντικό μας κομμάτι στην αρχή. Βγάλαμε πολλή ενέργεια, όμως στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαλέπτου και στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαλέπτου νομίζω πως εκεί υστερήσαμε. Η ΑΕΚ έλεγξε το παιχνίδι και βρήκε ρυθμό. Γύρισε το παιχνίδι και πήρε μια διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Εμείς συνεχίσαμε, βγάλαμε πολλή ενέργεια, γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά ίσως η κούραση ίσως το καθαρό μυαλό μας έκαναν να κάνουμε δυο τρία λάθη, που έδωσαν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να πάρει πάλι το προβάδισμα. 
 
Δεν μπορώ να έχω κάποιο παράπονο από τους παίκτες μου. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω έδωσαν ο, τι καλύτερο μπορούσαν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε καιρό ούτε για στεναχώριες ούτε για χαρές. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ρευστό. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε, τουλάχιστον στην δική μας κατηγορία. Αν χάσουμε τον προσανατολισμό μας, μετά θα ψάχνουμε απεγνωσμένα νίκες για να σωθούμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και στον κόουτς» κατέληξε”.
 
Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: “Καλησπέρα, καταρχήν να πούμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, για την εκτός έδρας νίκη. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή ποιότητα και θα ήταν επιτυχία να κερδίσουμε πιστεύω. Εμείς προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ σκληρά για αυτό το παιχνίδι, όλοι εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύαμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο σήμερα. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την αξίζαμε, όπως και η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Μπορούμε να βελτιωθούμε πιστεύω σε πολλούς τομείς. Δείχνουμε κάποιες αδυναμίες σε κάποια διαστήματα, που δεν έχουμε καθαρό μυαλό. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά που είναι εκτός έδρας. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάνω απ’όλα να γινόμαστε καλύτεροι. Θα κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και τίποτα άλλο έξω από τις τέσσερις γραμμές, την ομάδμας και κανέναν άλλο”.