Ήρθε από το… πουθενά, βοήθησε τον Κόροιβο (βοηθήθηκε ακόμα περισσότερο απ’ την ομάδα), έφτιαξε το όνομά του και έτσι ξαφνικά αποφάσισε να φύγει, χωρίς να πάρει την έγκριση κανενός! Κάποιοι τον “βάφτισαν” ηγέτη.

Ο ίδιος το είχε αποδεχτεί μεγάλη του χαρά, όμως με την πράξη του απέδειξε πως δεν το άξιζε. Πολύ απλά γιατί ο ηγέτης δεν εγκαταλείπει ποτέ τη μάχη. Μένει στην πρώτη γραμμή μέχρι τέλους και δεν “λιποτακτεί”.

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Ο Κόροιβος δεν άφησε τον Λόουερι να φύγει. Ο ίδιος το έκανε και μάλιστα με το… έτσι θέλω. Παραβίασε τους όρους του συμβολαίου του και άφησε τους πάντες στα κρύα του λουτρού. Παρά το γεγονός πως η ΚΑΕ ήταν τυπική απέναντί του τόσο στις πληρωμές των μισθών του, όσο και γενικότερα στις υποχρεώσεις της απέναντί του.
Ο αγαπημένος “Ράσταμαν” της κερκίδας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Eurocup και στην Ρίγα. Μόνο που ξέχασε πριν φύγει να αποχαιρετήσει όλους αυτούς που τον αποθέωναν. Όπως και να χει η ζωή συνεχίζεται και η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Όσοι έχουν τα “άντερα” και την ψυχή συνεχίζουν.
Η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων και όποιος δεν τη σέβεται δεν είναι άξιος να φοράει την φανέλα της. Όλοι κοιτάζουν μπροστά και χωρίς τον Λόουερι. Παίκτες και τεχνικό τιμ είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και δεν έχουν ανάγκη κανέναν… Λόουερι για να πετύχουν τους στόχους τους. Το απέδειξαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου έκλεψαν την παράσταση απέναντι στον Πανελευσινιακό.
Στο μυαλό όλων υπάρχει, πλέον, μόνο το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το χαρακτηρίσουμε “do or die”, όμως η νίκη θα δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα και ο κόσμος θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο όπως έκανε απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αναδημοσίευση από εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”