Σε μια αναμέτρηση με δραματικό φινάλε, ο Κόροιβος πανηγύρισε σπουδαίο “διπλό” μέσα στην Κηφισιά, επικρατώντας με 60-61 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Βasket League.

O ποροπονητής της ομάδας της Ηλείας, Χάρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, αφού πρώτα έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ηλιά Παπαθεοδώρου για την πρόσφατη επιτυχία του με την Εθνική Εφήβων και το σύνολο που έχει δημιουγήσει στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, τόνισε πως η σημερινή νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του, αλλά παρ’ όλα αυτά ο Κόροιβος οφείλει να μείνει ταπεινός, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον Ηλία Παπαθεοδώρου για την επιτυχία με την Εθνική Εφήβων και για την ομάδα που έχει φτιάξει φέτος. Η Κηφισιά μέχρι στιγμής δείχνει να ξέρει τι ζητάει. Και οι δυο ομάδες επικεντρωθήκαμε στην άμυνα σήμερα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο βελτιώσαμε την άμυνά μας και ελέγξαμε το παιχνίδι. Βάλαμε κρίσιμα καλάθια. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά μένουμε ταπεινοί γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και στο τέλος κρίνονται όλα”.

Από πλευράς παικτών, ο Ανδρέας Χριστοδούλου δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Οι προπονητές μας βρήκαν τις αδυναμίες της Κηφισιάς. Το παιχνίδι κρίθηκε στο καλάθι. Πήραμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό”.